Logo Abeln Advocaten
Werkwijze

Werkwijze

Van tevoren maken we duidelijke prijsafspraken met u. Toegesneden op uw individuele omstandigheden. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. U krijgt dus nooit een vervelende financiële verrassing achteraf. Hieronder vindt u vast een voorproefje van de mogelijkheden. Meer weten? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek op kantoor. Kijken we samen naar de beste oplossing.

Uurtarief

Abeln werkt in de eerste plaats op basis van een uurtarief. Het is mogelijk om dit tarief afhankelijk te stellen van het resultaat. U betaalt dan een lager tarief als de doelstelling niet wordt bereikt en een hoger tarief als de doelstelling wel wordt bereikt.

Fixed fee

Een andere mogelijkheid is een vast bedrag voor een zaak af te spreken, een zogenoemde fixed fee. Deze fee kan afhankelijk worden gesteld van het resultaat. Abeln heeft ruime ervaring met fixed fees en is graag bereid om met u mee te denken.

Abonnement

Soms is het voordeliger om een vast contract of een abonnement af te sluiten. In dat geval maken we een prijsafspraak voor de behandeling van meerdere zaken of voor doorlopend advies.

Incassotarief

Voor incassozaken is een incassotarief mogelijk. Dat betekent dat u betaalt met een percentage van het geïncasseerde bedrag. Voordeel hiervan is dat u van tevoren geen kosten maakt.